UMC St Radboud


Vijftien weken `Radboud Spoed'
25-03-2010

Vanaf 27 maart bieden het UMC St Radboud, de Acute Zorgregio Oost en de Regionale ambulancevoorziening (RAV) Gelderland-Zuid wederom een uitgebreide kijk in de keuken. Vijftien zaterdagen lang zendt Omroep Gelderland nieuwe afleveringen van het programma `Radboud Spoed' uit.

Naast artsen, verpleegkundigen en medewerkers van de Spoedeisende Hulp worden ambulancemedewerkers, centralisten van de meldkamer ambulancezorg en andere hulpverleners uit de Acute Zorgregio Oost gevolgd tijdens hun werkzaamheden. Ook volgt de camera een aantal patiënten op hun verdere weg door het ziekenhuis, bijvoorbeeld in de operatiekamer, op verpleegafdelingen en tijdens revalidatie.

Op deze manier krijgt de kijker een veel uitgebreider beeld van de zorg die geboden wordt in het ziekenhuis en van de samenwerking tussen verschillende afdelingen en zorgpartners in de regio. `Radboud Spoed' wordt gemaakt door Noordkaap TV Producties, in samenwerking met Omroep Gelderland.

Uitzendingen

Radboud Spoed: elke zaterdag om 18.20 uur bij Omroep Gelderland. Daarna elk uur herhaald tot zondagmiddag 12.00 uur en nogmaals op zondag om 17.15 uur.