Ingezonden persbericht

Organisatie Proms in Concert by Jack Heaven in volle gang

Op zaterdag 27 maart '10 organiseren Jack Bonnema en Angelique van Kempen opnieuw een Proms in Concert by Jack Heaven in de Grote Kerk te Harlingen. Er zijn gastoptredens van o.a. Anna Bonnema, Wiebe van Dijk, Tetsje van der Kooij, Hendrika Tichelaar en vele anderen. De voorgaande Proms in Concert by Jack Heaven edities waren een groot succes, de Grote Kerk was finaal uitverkocht.
Dankzij het enthousiasme van de deelnemers en bezoekers hebben Jack en Angelique besloten om dit jaar wederom een geweldig concert neer te zetten. "Wij hebben opnieuw musici van hoog niveau bereid gevonden om voor ons op te treden en samen met hen willen we weer een concert aanbieden met een gevarieerde mix van klassieke en populaire muziek in echte Proms stijl", vertelt Jack Bonnema die slechts een tipje van de sluier prijs wil geven. Muziekvereniging OKK Kimswerd speelt onder de bezielende leiding van Koop Meindert Schokker, zij zullen worden aangevuld bij diverse passages door een ensemble van het Fries Symfonie orkest bestaande uit professionele musici uit Friesland, die prachtige muziek brengen. Ook muzikant, komponist en arrangeur John Eskes, bekend van Rients Gratema, Adele Bloemendaal en Harlinger troubadour Bouke van der Woude, is van de partij.

De voorbereidingen voor deze 3e editie is in volle gang, de eerste repetities zijn gepland en de voorverkoop is inmiddels gestart! De kaarten voor dit unieke en zeker niet te missen concert zijn verkrijgbaar bij Hompy Music Store in Harlingen.



Ingezonden persbericht