Ingezonden persbericht


Woensdag 17 maart 2010

========================

DeepFM viert eerste lustrum in Hilversumse club Musk

Het commerciele House en Dance station viert zaterdag 27 maart haar eerste lustrum. Sinds de oprichting in 2005 heeft het station meerdere feesten georganiseerd, met name in het Hilversumse uitgaansleven. Ditmaal zal club Musk haar deuren openstellen voor iedereen die het lustrum wil vieren. Uiteraard geld het motto "wie jarig is trakteert" en daarom zal dit feest gratis te bezoeken zijn mits correct gekleed.

De avond zal volledig in het teken staan van de House & Dance muziek van het station en zal ten gehore gebracht worden door uitsluitend DJ's uit eigen huis. Dj's van die avond zijn Thomas Robson, DJ Faro, de Schaamteloos-DJ's, Johnny Jammer en DJ Wolf. Alles wordt vocaal ondersteund door MC Lanky.

DeepFM's 5 years anniversary zal plaatsvinden op 27 maart vanaf 22:00 uur. Voor adresgegevens en routeinformatie kan men terecht op http://www.deep.fm/5

========================
Niet ter publicatie:

Bijgevoegd: Voorkant en achterkant flyer + Avatar voor online publicatie

Het zal u waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat ons radiostation al een aantal jaren meegaat. Om precies te zijn hebben we in januari van dit jaar de eerste 5 levensjaren er al weer op zitten. Een tijd die voor ons verschrikkelijk snel gegaan is, mede dankzij het plezier dat we er in hebben en de ambitie waarmee we elke dag weer opnieuw jonge en frisse radio maken. Dit lustrum kunnen we niet ongemoeid voorbij laten gaan en ik heb dan ook het genoegen om u als (zakelijke) relatie van DeepFM te mogen uitnodigen op ons 5 jarig bestaan.

Aanmelden hiervoor is niet noodzakelijk.

Voor vragen en/of achtergrond informatie verzoek ik U contact op te nemen met:


Ingezonden persbericht