Ingezonden persbericht


Persbericht >>> Nuzyn

Amsterdam, 26 maart 2010.

Travelling store Nuzyn opent vierde tijdelijke locatie aan de Prinsengracht.

De vierde locatie van travelling store Nuzyn is een feit. Op uitnodiging van suikerdepôt is Nuzyn neergestreken aan de Prinsengracht in Amsterdam, vlakbij winkelgebied de Negen Straatjes. Hoewel de deuren nu al open staan voor winkelend publiek, organiseren Nuzyn en suikerdepôt op donderdag 1 april een borrel om de nieuwe locatie te vieren.

Nuzyn verkoopt tijdloze mode en basics voor mannen en vrouwen van onafhankelijke ontwerpers. Service staat hoog in het vaandal en voor de 4.0 versie van de travelling store is deze verder uitgebreid met een private order service. Mocht het zo zijn dat je een idee hebt voor een kledingstuk en weet wat je wilt, maar dit niet kunt vinden binnen het assortiment van handgemaakte kledingstukken van Geoffry B Small, dan kan dit bij de ontwerper in Italië speciaal voor jou besteld worden. Bovendien ontwierp de Amerikaanse Small een collectie exclusief voor Nuzyn. De stukken die hier hangen zijn dus nergens anders te vinden en ieder item, handgemaakt van onder andere gerecyclede stoffen, is uniek.

Eigenaren Koos Faber en Amanda Pinatih bieden ook een private order service voor de andere labels: HRVI van ontwerper Harvey Bouterse die een samenwerking aanging met Nederlandse textielproducent Vlisco en het assortiment pakken en basics van Jeroen van Tuyl. Ieder item in de winkel is met zorg geselecteerd, want Nuzyn verkoopt mode met een verhaal. Het blijft echter niet bij kleding. De sieraden van edelsmid Karel Faber zorgen voor de finishing touch van elke outfit. Voor het tijdloze interieur zijn er lampen van HRVIWOUTR en voor in de boekenkast zijn er exclusieve boeken en tijdschriften.

Nuzyn en suikerdepôt
suikerdepôt is een mediabedrijf in Amsterdam gespecialiseerd in commerciële films en is actief in de kunst, fotografie en internet. Een gedeelte van het kantoor aan de Prinsengracht is ingericht als exclusieve showroom waar jonge kunstenaars, en mode en media gerelateerde evenementen een platform krijgen. suikerdepôt nodigde Nuzyn uit de showroom gedurende drie maanden te gebruiken als winkelruimte. Voor meer informatie over suikerdepôt:
www.suikerdepot.com contact: annebritt@suikerdepot.com

Nuzyn is open van dinsdag t/m zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. suikerdepôt, Prinsengracht 436 bg in Amsterdam

++