Nieuwe vorm van online dating

1-2love.eu zorgt voor dubbele match

ZUTPHEN, 20100327 -- Een relatie opbouwen via internet blijkt te werken. Toch lopen veel mensen tegen frustraties aan als ze datingsites bezoeken. One-to-love-you heeft daarom deze week een nieuwe online datingsite gelanceerd: www.1-2love.eu. Hier geen aanbod van singles die slechts op zoek zijn naar een avondje plezier, maar juist mensen die serieus op zoek zijn naar een relatie voor de langere termijn. Met als belangrijkste verschil dat je hier serieus op zoek gaat naar een partner, die bij jou past maar vooral ook omgekeerd: waar jij bij past.


De site www.1-2love.eu creëert een nieuw platform waar mensen elkaar online kunnen ontmoeten. Uitgangspunt voor de matches zijn geen psychologische profielen, maar de informatie en wensen die de leden zelf invullen. Wie zijn zij en wat hopen ze in hun partner te vinden? Je geeft aan wie je bent en jij geeft zélf aan wat je zoekt in een partner. Deze dubbele matching vergroot de slagingskans ten opzichte van het 'traditionele online daten'.

De site is met ingang van deze maand online en iedereen kan hem twee weken lang geheel gratis proberen. Daarna is een betaald abonnement mogelijk vanaf 12,50 euro per maand. Het abonnement wordt niet automatisch verlengd. De leden krijgen een eigen pagina die zij geheel zelf kunnen beheren.

Breng een bezoek aan www.1-2love.eu en ontdek de mogelijkheden.




Zutphens Persbureau