Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 29 maart 2010

True Blood Vampire Ball in Stadsschouwburg Amsterdam Bekend Nederland verschijnt in vampierstijl op rode loper

Zaterdag 27 maart was de Stadsschouwburg Amsterdam decor voor het True Blood Vampire Ball. De uitverkochte première party, ter ere van het tweede seizoen van de bekroonde HBO serie op FOXlife, zorgde voor een uniek spektakel in en rondom het historische theater op het Leidseplein.

De mix van broeierige spanning, mysterie en humor waar de serie om bekend staat, werd door organisatoren FOXlife, Chemistry en Ex Porn Star vertaald naar een bloedstollende avond die werd gehost door Tygo Gernandt. Veel mensen uit de wereld van televisie, entertainment en nightlife verschenen geheel volgens de dresscode Sexy Southern Vampire Style op de rode loper.

Tygo Gernandt bracht het Vampire Ball tot een hoogtepunt met zijn vliegact, terwijl Hadewych Minis de zaal in vervoering bracht met een indrukwekkende rockballade op basgitaar. Wouter de Moor, Egbert-Jan Weeber, Marcello en vele andere dj's en bands verzorgden het muzikale programma van de avond.

True Blood wordt vanaf vandaag iedere maandag om 20:30 uur exclusief uitgezonden op FOXlife. UPC kanaal 26 / Ziggo kanaal 151 / Caiway kanaal 105



Ingezonden persbericht