Woonbond


18-03-2010

Speeddaten met Vestia Den Haag

Huurders van Vestia in Den Haag kunnen 27 maart 'speeddaten' met medewerkers van de corporatie, om te praten over 'leefbaarheid'. De Stedelijke Huurdersraad Vestia Den Haag (SHV) neemt dit initiatief om actieve huurders en Vestia dichter bij elkaar te brengen.

Ook in 2009 organiseerde de SHV twee bijeenkomsten om te kijken welke mogelijkheden er zijn om de huidige samenwerkingsovereenkomst tussen de SHV en Vestia in een andere richting (dichter bij de huurder) te sturen. En met name om de huurdersperticipatie te verbreden en verbeteren met leefbaarheid als invalshoek. In 2010 wil de SHV vooral gaan inzetten op leefbaarheid rondom de woningen, in de wijk en bij Vestia.

Op zaterdag 27 maart kunnen huurders in het Atlantic Hotel in Kijkduin speeddaten met medewerkers van Vestia. Er zullen veel verschillende medewerkers van Vestia aanwezig zijn, van telefonist en huismeester tot directeur. De speeddates zijn het moment om vragen te stellen of ideeën voor leefbaarheid voor te leggen (niet om woonklachten te bespreken).

Zaterdag 27 maart, 13.00-19.00 uur (inclusief lopend buffet), Atlantic Hotel (Kijkduin), Deltaplein 200, Den Haag. U kunt zich aanmelden via info@shvdenhaag.nl. Vermeld dan ook uw contactgegevens.

Het moment om bvragen te stellen of ideeen voor leefbaarheid voor te leggen.