Ingezonden persbericht


Attentie! Taras van de Voorde rockt de tunnel!

De Catwalk Residents Specials spreken inmiddels wel voor zich: 100% pure house & techno met Catwalk's lieftallige residents. Al viermaal stond de voormalige voetgangerstunnel aan de weena, beter bekend als Catwalk, op zijn kop tijdens de resident avonden. Na de dikke edities van Joey Daniel (300MPH), Sandeep (Dik) en Hertz & Vibes (Diepgang), is het dit keer de beurt aan grazioso Taras van de Voorde om zich 6 uur lang aan zijn fans over te geven, voor wat in het vak wordt genoemd "een freakn' losgeslagen nacht party'en!"

Taras van de Voorde, DJ & producer
Taras heeft zich meerdere malen als Catwalk-waardig bewezen. Meest recentelijk als support act voor de nu al historische nacht van James Holden, gepresenteerd door 300MPH, waarop hij wederom een überdope set speelde. Toch zal deza nacht niet, zoals de voorgaande resident nights dat wel waren, enkel om de DJ draaien, maar ook om zijn eigenschappen als producer. Vorig jaar scoorde Taras, samen met Jelle Kuipers, een ongekende hit met de track 'Crepe d'Amour'. Deze werd alleen al op YouTube meer dan 270.000 maal beluisterd en zorgde ervoor dat er enkele releases volgden op labels als de Berlijnse 'Moodmusic' en Darko Esser's 'Wolfskuil'. Op deze laatste bracht hij, wederom samen met Jelle Kuipers, 'Skylime EP' uit en stond daarmee binnen enkele dagen al als #1 in de Juno charts.

Sometimes EP
Sinds Skylime heeft Taras weer menig voeten van de vloer en handen in de lucht weten te krijgen. Daar zal ook zijn aankomende release 'Sometimes EP' voor zorgen, wanneer deze uit komt op Michel de Hey's EC Records. 'Sometimes' kan het beste omschreven worden als melodieuze techhouse in een apart en uniek jasje. Naast het origineel bevat de single ook een dikke remix van Catwalk mede-resident Boris Ross en het nummer '1998'. EC records (dat al vanaf 1993 bestaat) heeft zich met grote hits, waaronder Secret Cinema's 'Mary Go Wild! EP' en Steve Rachmad's 'Surdosong', wereldwijd sterk op de kaart gezet.

Catwalk is geen club, het is een thuis
Al 3 jaar maakt Catwalk met haar sound duidelijk wat de essentie is van "electronic dance music". In deze oneindige zoektocht naar muzikale perfectie is de club geassisteerd door de meest liefdevolle artiesten, groot en klein zoals onder andere Loco Dice, Karotte, Chris Liebing, Marbert Rocel, Secret Cinema en Derrick May, maar ook menig lokale artiesten en organisaties zoals Dik, 300MPH, Michel de Hey, Diepgang en Tuneskin. Artiesten in het veld van elektronisch muziek voelen zich nergens dichter bij hun kern dan in Catwalk en nergens anders gaat een publiek zo hard uit zijn dak. De unieke locatie, de extravagante concepten, het prachtige interieur, de heerlijke muziek, de trotse artiesten en zelfs de speciale rookruimte zijn niets anders dan toegevoegde waarde tot hetgeen wat Catwalk maakt tot wat het op de dag van vandaag is: the only place to be.

Omdat Catwalk net zoveel te gast is bij de harten van haar publiek, als dat het publiek te gast is bij de club, en dat op zich al een speciaal kleinigheidje verdient, is de entree tot 01.00h gratis!

Taras is er klaar voor, met zijn "deepgroovyprogressivetechnohousefunk" sound deze Catwalk Resident Speacial te rocken en Catwalkers een muzikaal verhaal te bieden dat ze nergens anders kunnen ophalen. Wees hier dus zeker bij en laat Mr van de Voorde je op zijn geluidsgolven meenemen op een reis door Rotterdam's enige echte "tunnel of love"...

Geschreven door: Damoon Foroutanian, hoofd Communicatie club Catwalk Flyer: Dbly
Foto's: Ferdi Douma