Multimedia 'Knuffelconcert' voor kinderen in Utrecht


UTRECHT, 20100317 -- Zaterdag 27 maart is er een multimedia 'Knuffelconcert' voor ouders met kinderen vanaf 0 jaar om 14 uur in de grote zaal van het EGU gebouw, Boothstraat 7 in Utrecht.

Dit multimedia concert voor kinderen (met ouder(s)) viert de lente rondom het thema 'knuffeldieren': met liedjes, filmpjes, gedichtjes en dansjes worden wilde, huis-, en vooral knuffeldieren in het zonnetje gezet.

Daarbij geeft boek- en cd-figuur Opa Knoest een helpende hand. Liedjes worden live gebracht door zangeres en liedjesschrijver Elise Mannah met kinderkoor de Kids Crew uit Utrecht. Het programma is speels, spontaan en interactief. Het programma duurt 1 ? uur inclusief een drink- en plaspauze.

Elk kind mag zijn/haar lievelingsknuffel meenemen om op de foto te gaan samen met Opa Knoest voor of na het concert. Kaarten zijn te reserveren op www.egutrecht.nl en zijn ¤ 5 per persoon, groot of klein. In de zaal is er een speciale 'kinderwagenpark' plek voor mama's met kleintjes. Baby's in de buggy zijn gratis. Dat wordt natuurlijk een gezellige beestenboel voor iedereen!

'GEEF EEN KIND EEN KNUFFEL' ACTIE
Let op: Als kinderen eenzame knuffels hebben die een nieuw vriendje of vriendinnetje zoeken, kunnen ze die naar het concert meenemen. Ze worden namens Compassion meegenomen naar sponsorkinderen die zelf nog geen knuffel hebben. Zorg wel dat ze z.g.a.n., schoon en niet groter dan 30 cm zijn, dan kunnen er heel veel mee! Als je gezin een kind wil sponsoren, ga naar www.compassion.nl

Voor meer informatie/ kaarten reserveren: www.egutrecht.nl





Ingezonden persbericht