Gastoptreden Agnes Sambrink bij Proms in Concert by Jack Heaven


HARLINGEN, 20100322 -- Afgelopen weekend is bekend geworden dat zangeres Agnes Sambrink zaterdag 27 maart een gastoptreden zal geven bij de "Proms in Concert" by Jack Heaven.

Agnes werd op haar zestiende al beroepszangeres, want het werd haar met de zgn. paplepel ingegoten door haar ouders; Pier Sambrink (virtuoze accordeonist) en Anneke Douma (bekende zangeres). Na eerst in Nederland met diverse bands ervaring op te hebben gedaan, verscheen haar eerste solosingle via een grote platenfirma.

In 2001 is haar eerste Friese single "Fielt sa goed" (Bûkemantsje) uitgekomen. Een prachtige rockballade, waarvan de tekst geschreven is door Piter Wilkens. Ook zingt Agnes de titelsong voor de Friese serie "Baas boppe Baas".
Agnes is al sinds jaren één van de meest gevraagde zangeressen van het noorden, want ze staat er onderhand om bekend, dat ze met een breed repertoire van bekende, swingende, opzwepende nummers en haar publieksgerichte performance, van iedere gewone party een spektakel weet te maken.

Agnes ziet de deelname aan de Proms in Concert by Jack Heaven als een enorme uitdaging. Zij zal tijdens de 3e editie van "Proms in Concert" by Jack Heaven een nummer vertolken dat al jaren haar wens is!

Kaartverkoop bij Hompy Music Store Harlingen.





Ingezonden persbericht