Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

16 maart 2010

Toeristenseizoen start in de IJsseldelta
Kom naar `de Dag van de VVV'

Het toeristische seizoen staat op het punt te beginnen. Op zaterdag 27 maart 2010 vieren Kampen en Hasselt dit met de Dag van de VVV. Een feestelijke opening van het nieuwe seizoen waarbij u een voorproefje krijgt van nieuwe producten, evenementen en diverse activiteiten.

Dag van de VVV in Kampen
Speciaal voor de bezoekers en inwoners van Kampen zijn er diverse gratis activiteiten georganiseerd. De wandelschoenen mogen weer uit de kast want u kunt gratis meelopen met een stadswandeling onder begeleiding van een gids. Wees er snel bij wat vol is vol! In de VVV/ANWB winkel kunt u verder diverse hapjes proeven. Salonboot de Veerman van Kampen heeft leuke prijzen te vergeven op deze dag. Doe mee met de verloting en ding mee naar onder andere een rondje IJsseldelta voor 2 personen! De prijswinnaars worden dezelfde dag nog bekend gemaakt. Verder zal er livemuziek zijn in de winkel en kunt u kijken naar een expositie van de Cantecleer. De kinderen kunnen zich laten schminken als piraat of vlinder.

Dag van de VVV Zwartewaterland in Hasselt
Ook voor de bezoekers en inwoners van Zwartewaterland zijn er allerlei leuke activiteiten georganiseerd. De Hanzestad Hasselt kan ontdekt worden door mee te wandeling tijdens de gratis stadswandeling onder begeleiding van een gids. Aan de Kaai liggen speciaal voor deze gelegenheid de klipper Avondrood van Zeilvaart Zwartsluis en de Hestia van Fairway Sailing. Beide schepen zijn ook te bezichtigen. In de VVV winkel in het Oude Raadhuis aan de Markt kunt u kijken wat ijs- en zuivelboerderij Glinthuys te bieden heeft en ook is de Wereldwinkel aanwezig met diverse producten.

Gratis goodiebag op te halen
Voor alle deelnemers aan de activiteiten en voor alle bezoekers aan de VVV winkels in Kampen en Hasselt staat er op 27 maart a.s. ook nog een gratis goodiebag klaar met kortingsbonnen, leuke IJsseldelta gadgets, folders en flyers van diverse bedrijven uit de omgeving. Laat u verleiden en kom kijken in de winkel.



Ingezonden persbericht