Ingezonden persbericht


Zaterdag 27 maart is de Nationale Open Huizen route

DORDRECHT - Zaterdag 27 maart organiseren zowel de NVM als Huislijn.nl een Open Huizen route. Beide initiatieven hebben als doel om te koop staande huizen nationaal onder de aandacht te brengen. Tijdens de Open Huizen route kunnen aangesloten huizen zonder afspraak worden bezichtigd.

Ronald Barends, directeur Huislijn.nl: 'Wij merken dat er veel belangstelling is voor de Open Huizen route. Uit een poll op onze site blijkt dat 70% van de bezoekers het nu een goed moment vindt om een woning te kopen. Zij verwachten namelijk niet dat prijzen nog verder gaan dalen. Daarbij geeft 50% van de bezoekers aan om op zaterdag 27 maart woningen van Huislijn.nl te gaan bezichtigen.' Woningen die zaterdag 27 maart een open huis hebben, staan vermeld op www.huislijn.nl en Funda. Op Funda staan alleen de NVM woningen, op Huislijn.nl kunt u alle andere deelnemende huizen vinden. Over Huislijn.nl
Huislijn.nl organiseert diverse keren per jaar met veel succes haar Nationale Open Huizen route. Naast een landelijke campagne op radio worden veel huizenbezoekers (dagelijks ruim 20.000) bereikt via de website www.huislijn.nl. Huislijn.nl behoort tot de top drie huizensites van Nederland. Ruim 4.800 makelaars zijn aangesloten bij Huislijn.nl en plaatsen hun aanbod. Huislijn.nl spidert geen aanbod maar werkt samen met de makelaars. Hierdoor biedt Huislijn.nl een actueel en compleet aanbod van woningen die in Nederland te koop staan. Waar Funda alleen het complete aanbod van NVM makelaars presenteert, richt Huislijn.nl zich voornamelijk op alle andere makelaars in Nederland.

EINDE PERSBERICHT