Ingezonden persbericht


Bekendmaking winnaar Hoe overleef ik karaoke? wedstrijd

De musical Hoe overleef ik mijn eerste zoen?, naar het boek van Francine Oomen, sluit in het laatste weekend van maart haar succesvolle tournee af. De musical ging in oktober 2009 van start en heeft door het hele land voor volle zalen gestaan. Als feestelijke afsluiting van het seizoen zal op zaterdagmiddag 27 maart de winnaar van de Hoe overleef ik karaoke? wedstrijd bekend worden gemaakt.

Hoe overleef ik mijn eerste zoen? zit vol fantastische liedjes over de puberteit en alles wat daarbij komt kijken. Op de website van Hoe overleef ik...? zie je hoe fans vol overgave een eigen karaoke versie hebben opgenomen van een nummer uit de musical. Uit deze inzendingen zal Francine Oomen, na het slotapplaus in het oude Luxor in Rotterdam, de winnaar aan het publiek bekendmaken. De gelukkige zal hierna samen met de cast, voor een volle zaal theaterbezoekers, een hit uit de musical zingen.

Voor dit feestelijke moment nodig ik je graag uit. Via deze link (klik op de webpagina links op karaoke-wedstrijd) kun je een indruk krijgen van het muzikale talent waaruit de winnaar wordt gekozen.

Ik hoor graag of je bij de uitslag van de Hoe overleef ik karaoke? wedstrijd aanwezig kunt te zijn.