Ingezonden persbericht


Persbericht

5 minuten jezelf of een product presenteren bij 'In The Picture' Een uniek programma concept waar iedereen aan mee kan doen

EINDHOVEN- Op Zaterdag 27 maart 2010 gaat Studio Vlemmix van start met een gloednieuw programma: "In The Picture", dat live te volgen is via de website www.studiovlemmix.tv. "In The Picture" is een uniek programmaconcept, waar kandidaten vijf minuten de kans krijgen om zich voor de camera te presenteren. Op een podium mogen ze doen wat ze willen. Het kan niet gek genoeg zijn: zingen, dansen, een huwelijksaanzoek, een spijtbetuiging, een liefdesboodschap, maar ook reclame maken voor een product of een bedrijfspresentatie behoort tot de mogelijkheden. "In the picture" gaat een vast programma worden van Studio Vlemmix, dat iedere zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur zal plaatsvinden.

Aanstaande zaterdag is dus de eerste uitzending. Deelnemers betalen ¤ 20,- euro per persoon om vijf minuten hun activiteit live voor tv te laten zien. Kandidaten kunnen zich aanmelden via onderstaand e-mailadres, maar zijn ook welkom om zo binnen te lopen tussen 12.00 - 17.00 uur bij:

Studio Vlemmix
Marconilaan 72

5621 AB Eindhoven
aanmeldingen@studiovlemmix.tv

Studio Vlemmix (www.studiovlemmix.tv) is een online TV-zender waar 24 uur per dag televisie wordt uitgezonden. Het is een uniek projekt, met een groot bereik in Nederland van maar liefst 5,8 miljoen breedbandaansluitingen. Studio Vlemmix is per 1 januari 2010 van start gegaan onder de bezielende leiding van Johan Vlemmix, die Paleis Soestdijk II speciaal voor dit project heeft omgebouwd tot een complete studio. Deze studio is voorzien van 25 camera's, die het mogelijk maken om de kijker naast de programmering ook mee te laten kijken achter de schermen naar de verdere opbouw van de TV-zender. Het is een 'groeiproject' waar constant gewerkt wordt aan nieuwe ideeën en programma's.