Ingezonden persbericht

'Pluk ie al bij Maanlicht?'
MOONWALKING

De Culturele Raad Monster organiseert op zaterdag 27 maart 2010 de 21e editie van de Moonwalking, een wandeling bij avond met een cultureel tintje. Het thema van de Moonwalking is 'Pluk ie al bij maanlicht?'.

Deze moonwalking zal starten bij themapark de Westlandse Druif, Vlotlaan 535 in Monster. Na ontvangst met koffie en thee zal bedrijfsleider Wim van Dijk uitleg geven over het krenten en oogsten van de druiventeelt. Daarna starten we de wandeling door Monster
en gaan we richting bibliotheek waar we de kleinkunstvoorstelling 'Pluk en Ruk' van Roos Hoogland van Feikes Huis zullen zien. Feikes Huis is het landelijk productiehuis voor poppen- en objecttheater. De voorstelling gaat over een volwassen sprookje voor iedereen die deugt, maar ook weleens twijfelt aan de maakbaarheid van levensvreugd. Deze korte voorstelling was een van de leukste acts op de winterparade afgelopen jaar in Amsterdam.

De avond start om 19:30 uur en eindigt om ongeveer 23:00 uur.

Zie verder het programma op: www.cultureleraadmonster.nl

Deelname: Uitsluitend vooraf kaartverkoop!
Doe dit als volgt: stuur een e-mail naar info@cultureleraadmonster.nl met uw naam, adres en telefoonnummer, met vermelding van het aantal deelnemers en maak E 10,00 per persoon over op bankrekeningnummer 32 32 50 483 t.n.v. Culturele Raad Monster te Monster. Wanneer het geld is overgemaakt krijgt u een bevestiging van deelname.
Neem u veiligheidvest met reflectie of lampjes mee om goed zichtbaar te zijn!