Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Man van mobiele telefoon bestolen in Hilversum

Hilversum, 29-03-2010 o Een 23-jarige inwoner van Lunteren werd zaterdagavond 27 maart 2010 mishandeld en bestolen op de Emmastraat in Hilversum.

De 23-jarige man liep rond 19.00 uur met familieleden vanaf de Groest richting de Emmastraat. Vanaf de rotonde kwam een man aangefietst die tegen de inwoner van Lunteren zei wat kijk je. De man uit Lunteren antwoordde volgens mij draaien je wielen. De man op de fiets stopte en de twee raakten in gevecht. De man op de fiets ging weg, maar kwam later met een drietal andere mannen terug. De inwoner van Lunteren kreeg meerdere klappen en vluchtte een hotel binnen. Ondertussen belde hij met de alarmlijn 112. De man kreeg in het hotel nog een aantal klappen waarna zijn belagers er vandoor gingen met zijn mobiele telefoon. De man liep schaafwonden in zijn gezicht en een zwelling bij zijn oog op.Een onderzoek in de omgeving werd ingesteld, maar de mannen werden niet meer aangetroffen.

Signalementen: De man op de fiets had een lichtgetinte huidskleur, was ongeveer 18 jaar oud en rond de 1.70 meter lang. Hij had een slank postuur, een pokdalig gezicht en kort zwart haar in stekels. Hij droeg een spijkerbroek. Van de andere drie mannen is geen signalement bekend.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen of personen die meer weten van dit voorval. Zij worden verzocht contact op te nemen via het nummer 0900 8844. Anoniem melding doen kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.