Gemeente Brummen


Vanaf maandag: start bouwrijp maken fase 1 Lombok-Zuid

(Oorspronkelijke publicatie datum: 26-03-2010)

Maandag 29 maart begint de firma Dusseldorp uit Lichtenvoorde met het bouwrijp maken van de eerste fase van de woningbouwlocatie Lombok Zuid in Eerbeek. Met deze stap komt de uitbreiding van de wijk Lombok in Eerbeek weer een stap dichterbij.

Het bouwrijp maken bestaat uit het aanleggen van de riolering en de bouwwegen. De bouwwegen worden uitgevoerd in gebroken puin. Het materiaal wat nodig is voor het bouwrijp maken wordt aangevoerd vanaf de Loenense kant via de rotonde op de Loenenseweg en de Ringlaan. Ter plaatse van de aansluiting van de bouwlocatie op de Ringlaan zijn de nodige verkeersmaatregelen getroffen. De werkzaamheden duren tot 1 juni. Aansluitend start dan de feitelijke bouw van de 64 woningen.

Voor meer informatie over deze werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer H. de Boer van de afdeling Ruimte. De heer De Boer is bereikbaar via telefoonnummer (0575) 56 85 31 en mailadres h.deboer@brummen.nl.

Verkoop woningen
Eind 2009 is het eerste deel van de eerste fase van de woningbouw in de verkoop gegaan. De animo voor de woningen was groot, waardoor vrijwel alle woningen inmiddels verkocht zijn. Er zijn nog enkele woningen te koop. Heeft u interesse voor een woning in deze nieuw te ontwikkelen wijk? Kijk dan snel op de website www.lombok-zuid.nl. Ook kunt u terecht bij makelaarskantoor Best Living aan de Stuijvenburchstraat 70 in Eer-beek. Dit kan onder andere via telefoonnummer (0313) 65 11 99 en mailadres eerbeek@bestliving.nl.

De verwachting is dat begin juni het tweede deel van de (koop)woningen uit de eerste fase in de verkoop gaan.