Ingezonden persbericht



---



Persbericht

Hotel nog altijd in bloei
blooming introduceert nieuwe relaxfaciliteiten

Bergen, maart 2010 - Hotel blooming in Bergen blijft vernieuwen. In 2008 opende het hotel een geheel nieuwe vleugel met maar liefst 46 eigentijdse kamers en nu is het de beurt aan de relaxfaciliteiten van het hotel. Deze lente introduceert blooming het onder architectuur aangelegde zwembad met ingebouwde massagestralen en op maat gemaakte led-verlichting. In combinatie met een whirlpool, sauna en 'achtertuin' van maar liefst 11 hectare groot, krijgt de blooming beleving nóg weer een beetje extra.

Eye catcher tussen de duinen
Hotel blooming staat bekend als eye catcher tussen de duinen. Met de introductie van het nieuwe zwembad en de daarbij horende relaxfaciliteiten, zoals een whirlpool, een sauna en een regengordijn, kun je optimaal ontspannen tijdens een nachtje of weekendje weg. Het zwembad is maar liefst 16 meter lang en de op maat gemaakte, kleurrijke, led-verlichting boven en in het zwembad creëren een ontspannen sfeer. De ligging van het bad is dusdanig dat je het gevoel hebt direct de duinen in te zwemmen. Door schuifdeuren, die volledig opengezet kunnen worden, kom je direct bij het buitenterras met een grote ligweide en heerlijke blooming hangmatten.

Privé genieten
Voor wie wil ontspannen in totale privacy, zijn de 4 private spa rooms een aanrader. Deze spa rooms zijn te boeken als hotelkamer; twee kamers beschikken over een eigen whirlpool en een stoomcabine met regendouche, terwijl de twee andere spa rooms een eigen infraroodcabine en een sunshower bieden. Laatst genoemde is een combinatie van een douche en zonnebank. Ook de waterfront suite en de suite heaven beyond bieden optimale rust en ruimte. Deze kamers beschikken over een grote luxe badkamer met een 'blue moon bad'; een op maat gemaakte stoom- en douche cabine en een rond bad van maar liefst 1,40 meter doorsnede.

blooming - altijd met een kleine b geschreven - staat voor inspiratie, verrassing en avontuur. Temidden van bossen en met het strand binnen handbereik ligt het viersterren hotel en conferentielandgoed op 11 hectare eigen duingebied met een privé duinpan en drie terrassen. blooming beschikt over 110 comfortabele hotelkamers en -suites, die allemaal de persoonlijke, originele huisstijl en feeling van blooming uitstralen. blooming beschikt over een aantal 'hidden secrets' en originele things 'to do' zoals duingolf of 'blooming breaking the waves rafting'. Meer informatie is te vinden op www.blooming-hotels.com.