Persbericht

LEWIS PR breidt team uit
~ Internationaal PR-bureau stelt Gijs Moonen aan als Account Executive ~

Eindhoven, 29 maart 2010 - LEWIS PR heeft Gijs Moonen (26) aangesteld als Account Executive. Gijs was hiervoor bij het internetbedrijf CreatAd verantwoordelijk voor het social media-beleid en hij is één van de vaste schrijvers op Klatergoud.com, een weblog over nieuwe marketing. Gijs heeft de Master Commercial Communication and PR afgerond aan de Universiteit van Amsterdam en is afgestudeerd op een onderzoek naar de effecten van social media marketing.

In zijn nieuwe functie is Gijs verantwoordelijk voor het ondersteunen van het account team bij het uitvoeren van de PR- en social media-activiteiten, het onderhouden van mediarelaties en het schrijven en beheren van persmateriaal.

"Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan bij LEWIS PR: een kantoor dat internationaal zijn strepen heeft verdiend en uitblinkt in het gebruik van traditionele én nieuwe media in de PR", zegt Gijs Moonen.

"Ik ben ontzettend blij met Gijs als versterking van ons team", zegt Yvonne van Bokhoven, VP Western Europe bij LEWIS PR. "Hij heeft een duidelijke visie op PR, social media en marketing, die zeker van pas komt nu we steeds meer social media-campagnes voor onze klanten uitvoeren."