Zorgeloos op vakantie met de juiste verzorging op alle RCN-parken


Samenwerking met boekings- en bemiddelingsbureau Zorgeloosweg.nl

WAPENVELD, 20100329 -- Recreatiecentra Nederland en Zorgeloosweg.nl starten een samenwerking om zo op alle 9 RCN-vakantieparken in Nederland vakanties met zorg aan te bieden. Op de website zorgeloosweg.nl kunt u een bungalow of chalet boeken en daarbij aangeven welke zorg u nodig heeft. Zorgeloosweg.nl regelt dan een thuiszorgorganisatie in de buurt van één van de RCN-parken de thuiszorg levert en zorgt dat er hulpmiddelen aanwezig zijn.

Petra Nederend, Manager Internetcommunicatie bij RCN: "Met 9 centra in Nederland en 7 campings in Frankrijk wil RCN graag dat alle gasten met plezier bij ons verblijven. Maar RCN doet meer! Graag laat RCN iedereen van een onbezorgde vakantie genieten, het bieden van vakantie mogelijkheden aan gasten met een zorgbehoefte sluit goed aan bij ons sociale karakter." Anne van der Hulst, eigenaar van Zorgeloosweg.nl: "In Nederland zijn enorm veel regels en wetten maar ook veel voorzieningen waarvan mensen niet eens weten dat ze er zijn. Zo weten veel thuiszorgcliënten niet dat het mogelijk is om ook tijdens een vakantie thuiszorg te krijgen op het vakantieadres. Daarnaast zien veel mensen op tegen de rondslomp van het organiseren van een vakantie met zorg."

Tijdens de boeking geven mensen aan wat hun relatienummer is bij hun huidige thuiszorgorganisatie. Zorgeloosweg.nl brengt de huidige thuiszorgorganisatie ervan op de hoogte dat hun cliënt op vakantie gaat. Daarna regelt Zorgeloosweg.nl de gewenste zorg bij een thuiszorgorganisatie in de buurt van het vakantieadres. Voor Zorgeloosweg.nl staat goede zorg op het vakantieadres voorop en ze werkt alleen met gekwalificeerde thuiszorgorganisaties. Zo kan er, net als thuis, hulp worden geboden bij opstaan, wassen en aankleden, hulp bij medicatie enzovoorts.

Ook voor gasten in een rolstoel heeft RCN uitstekende faciliteiten. Zo heeft zij op al haar vakantieparken aangepaste bungalows en chalets voor rolstoelgebruikers. Deze accommodaties zijn geheel aangepast aan de zorgbehoefte. Ook voor gasten die in een niet aangepaste bungalow willen of hoeven te overnachten, maar toch een verhoogd toilet, een hoog/laag bed of een rollator nodig hebben, organiseert zorgeloosweg.nl de hulpmiddelen in deze accommodaties. De gast kan al haar of zijn wensen aangeven bij de boeking.

Zorgeloosweg.nl overlegt alles met de gast, de thuiszorgorganisaties en het park. Hierdoor komt niemand voor verrassingen te staan en kan ook de gast met een zorgbehoefte genieten van een zorgeloze vakantie!

zorgeloosweg.nl





Ingezonden persbericht