Provincie Antwerpen


29-03-2010

Win een luxe arrangement in hotel Domus!

Laat je verwennen op nog geen 2 km van je lievelingsfestival.

Diegene die uit afval het mooiste en origineelste kunstwerk kan maken wint een luxe arrangement voor twee personen met ontbijt in hotel Domus op zaterdag 8 mei.

Het kunstwerk dient volledig gemaakt te zijn uit afval. Bij de inzending moeten ook de naam, adres, telefoonnummer en (eventuele) e-mailadres vermeld zijn. Uit alle inzendingen wordt het mooiste en origineelste ontwerp verkozen tot de winnaar. Het ontwerp kan worden opgestuurd of afgegeven bij Mano Mundo, Provinciebestuur Antwerpen, Boomgaardstraat 22, 2600 Berchem Of u kan er een foto van nemen en opsturen naar bovenstaand adres of mailen naar eline.gregoir@admin.provant.be.

Aarzel dus niet en surf als de bliksem naar www.manomundo.be en kijk daar het wedstrijdreglement na op de nieuwspagina. Neem ook eens een kijkje naar de luxekamers op www.hoteldomus.be!

De wedstrijd loopt van 29 maart 2010 tot en met 1 mei 2010. De winnaar wordt rond 3 mei telefonisch of per e-mail verwittigd. Diegenen die niet winnen worden per e-mail verwittigd

wanneer:
8 en 9 mei 2010
waar:
De Schorre - Boom

Verantwoordelijke gedeputeerde:
Inga Verhaert, spa.a
tel. 03 240 52 53

Rik Röttger, spa.a
Tel. 03 240 52 55




Provincie Antwerpen