Gemeente Leidschendam-Voorburg


Betonstort Damplein gaat niet door op 30 maart

29 maart 2010 - De geplande betonstort voor de bouw van de parkeergarage op het Damplein gaat vanwege de aangekondigde slechte weeromstandigheden op dinsdag 30 maart 2010 niet door. Er wordt wel beton gestort op 1, 7 en 14 april.

Door de werkzaamheden is het nodig om de weg langs de bouwlocatie Damplein voor al het verkeer af te sluiten. Vanaf 6.00 uur s ochtends wordt het verkeer vanaf de Damlaan omgeleid via de Zaagmolenstraat. Automobilisten kunnen niet rechtsaf via het Damplein naar de Sluisbrug. Verkeer vanuit Leidschendam Zuid heeft hier geen last van.

Werkzaamheden Damplein tot juli 2010
Tot juli 2010 wordt intensief aan de parkeergarage gewerkt. Na de stort van donderdag 1 april zal het Damplein vrijwel iedere week voor één dag tussen 6.00 en circa 17.00 uur worden afgesloten voor stortwerkzaamheden. De data hiervan worden bekendgemaakt op de website www.leidschendamcentrum.nl, in de wekelijkse gemeenterubriek en op de aankondigingsborden in de directe omgeving van het Damplein. Het bouwbedrijf streeft ernaar in de zomer de damwanden te trekken. Daarna volgt de bouw van winkels en appartementen.

Opbouw tweede bouwkraan
Op donderdag 8 en vrijdag 9 april wordt een tweede bouwkraan op het Damplein geplaatst. De Damstraat zal voor enkele uren voor alle verkeer afgesloten zijn. Actuele informatie over wegafsluitingen staat op de website www.leidschendamcentrum.nl.

Aanmelden nieuwsbrief en nieuwsflits
Wilt u de digitale nieuwsflits en/of de papieren nieuwsbrief van Leidschendam Centrum ontvangen? Vul dan het formulier in op de website www.leidschendamcentrum.nl. U vindt dit formulier onder de kop Nieuws. Klik daarna op Digitaal nieuws. De digitale nieuwsflits krijgt u via e-mail toegezonden. De papieren nieuwsbrief ontvangt u per post. Zo blijft u optimaal op de hoogte van de centrumontwikkelingen.

Informatiepunt Damlounge
De meest recente informatie over werkzaamheden op en rond het Damplein is op te vragen in het informatiepunt Damlounge aan de Damlaan 40a. De Damlounge is open van maandag t/m donderdag van 14.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur. De Damlounge is te bereiken op het telefoonnummer (070) 300 9311 en via het e-mailadres info@leidschendamcentrum.nl . Op 3, 5, en 24 april is het informatiepunt gesloten.

Damlounge infopunt