Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 12.20 uur

Utrecht, 30-03-2010

Insluiper overlopen

BAARN Op maandag 29 maart omstreeks 14.30 uur betrapte de bewoner een insluiper in zijn woning aan de Kettingweg.

De bewoner was aan het werk in zijn tuin en zag tot zijn verbazing een man in zijn slaapkamer. Toen de man zich ontdekt wist, sloeg hij op de vlucht. Het gaat om een man met een corpulent postuur, ongeveer 1.70 tot 1.75 m., met een licht getinte huidskleur. Hij droeg zijn donkere haar half over zijn voorhoofd. Hij had een forse onverzorgde baard met een lengte van ongeveer tien centimeter over de gehele breedte van zijn kaak. Hij was gekleed in een zwarte jas, donkere broek met lichte sportschoenen. Vooralsnog wordt er niets uit de woning vermist.

Als u informatie heeft over dit misdrijf of de insluiper meent te herkennen, neemt u dan alstublieft kontakt op met de politie district Eemland noord, telefoon 0900-8844.

Fietser gewond bij aanrijding

SOEST Een 42-jarige fietser uit Soest is gewond geraakt toen hij werd aangereden door een tot nu toe onbekende automobilist.

Het ongeval gebeurde op maandag 29 maart omstreeks 07.15 uur op de Peter van den Breemerweg. Na de aanrijding reed de bestuurder van de betrokken personenauto, merk VW, type Polo of Golf, kleur blauw/paars, weg in de richting van Soest. De auto heeft rechtsvoor schade en een kapotte koplamp. Politiemensen van de VerkeersOngevallenAnalyse stelden ter plaatse een onderzoek in. De fietser werd met diverse verwondingen met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie zoekt de doorgereden automobilist en diens auto en vraagt getuige(n) kontakt op te nemen. Als u informatie heeft over dit ongeval of weet waar de betrokken auto nu is, neemt u dan ook alstublieft kontakt op met de politie district Eemland noord, telefoon 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

Politie zoekt autokraker

BAARN De politie zoekt een man die dinsdag 30 maart omstreeks 02.20 uur inbrak in een bestelbus.

Na het vernielen van een raam zag de man kans om uit de bestelbus, die op een parkeerplaats stond van de Prof. Buyslaan, de autoradio en navigatieapparatuur te stelen. Buurtbewoners hoorden een alarm afgaan en zagen nog net iemand weglopen die donker was gekleed met een rugzak om in de richting van de Prof. Meijerslaan. Politiemensen zochten de omgeving af, maar konden de man niet meer vinden.

Eventuele getuige(n) worden gevraagd te bellen naar het district Eemland noord, telefoon 0900-8844.