Gemeente Noordwijkerhout


Vaststelling Structuurvisie Kernen 2020

Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering op 25 februari 2010 de Structuurvisie Kernen Noordwijkerhout en De Zilk 2020 gewijzigd heeft vastgesteld. Ten opzichte van het ontwerp heeft de gemeenteraad een aantal wijzigingen vastgesteld die onder andere betrekking hebben op de bouwhoogte op een aantal locaties in de kernen en het opnemen van een watertoets bij de toetsingscriteria van de ontwikkellocaties. Het gewijzigde exemplaar van de structuurvisie heeft als datum 16 februari 2010. Tevens is door de gemeenteraad de Nota van beantwoording d.d. 16 februari 2010 met daarin een reactie op de schriftelijk naar voren gebrachte zienswijzen over de (ontwerp) structuurvisie vastgesteld.

De visiekaart behorende bij de structuurvisie Kernen Noordwijkerhout en De Zilk 2020 is vastgesteld met inachtneming van de volgende wijzigingen:

1. ter plaatse van Hoekgat II wordt de aanduidingen "herontwikkeling- c.q. inbreidingslocatie De Zilk" en "verleggen provinciale rode contour" opgenomen;

2. ter plaatse van het "duintje" tegenover de brandweerkazerne wordt de aan- duiding "punten met landschappelijke relatie" opgenomen.

De structuurvisie met kaart en de Nota van beantwoording liggen vanaf 31 maart 2010 gedurende de openingsuren ter inzage in de hal van het gemeentehuis bij het loket Ruimte en Bouwen. Tegen het raadsbesluit tot vaststelling van de structuurvisie is geen bezwaar of beroep mogelijk.