Radboud Universiteit Nijmegen


György Konràd hoofdspreker op Filosofisch Festival

Datum bericht: 30 maart 2010

Het Soeterbeeck Programma, de Faculteit der Filosofie en Cultuur op de Campus van de Radboud Universiteit Nijmegen organiseren een filosofisch festival met als hoofdspreker György Konràd. De vermaarde Hongaarse schrijver, dissident onder het communistische regime en bekend pleitbezorger voor individuele vrijheid houdt de openingslezing over vrijheid. Aansluitend gaat hij met Dirk Verhofstadt, Vlaams publicist en kernlid van de links-liberale denktank Liberales, in gesprek over vrijheid onder communisme en nazisme.Â

Verder maken grote denkers, bekende publicisten, filosofen en theatermakers van dit filosofische festival een afwisselende avond die voor iedereen wat te bieden heeft. Het festival vindt plaats op vrijdag 16 april 2010 van 20.00-01.00 uur uur in het Collegezalencomplex van de Radboud Universiteit, Mercatorpad 1.

Deelnemen
Entree ⬠15, medewerkers en alumnipashouders Radboud Universiteit ⬠7,50 en Radboudstudenten en scholieren gratis. Inschrijven is gewenst. Meer informatie over het programma op de website.