Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

vwd group neemt ActivePlus klanten van ShareCompany over

Amsterdam, Brussel 30 maart 2010 - vwd group heeft alle ActivePlus klanten in Nederland en België overgenomen van ShareCompany, een Nederlandse data leverancier. ActivePlus is een realtime data systeem ontwikkeld door het Duitse BIS dat onderdeel uitmaakt van vwd group.

Na de overname van Tijd Beursmedia door vwd group twee jaar geleden was de volgende logische stap in de bedrijfsstrategie om de ActivePlus klanten over te nemen.

Met de toevoeging van ActivePlus aan de productenreeks biedt vwd group 2 realtime producten aan voor particuliere en professionele beleggers in Nederland en België. Hierbij is ActivePlus meer geënt op de particuliere belegger en wordt vwd eris ook door professionele beleggers gebruikt. Met deze 2 producten bedient vwd group naar schatting 80% van de Nederlandse en Belgische markt voor realtime terminals voor particuliere beleggers.

Nadere informatie:

vwd group Netherlands vwd group Belgium
Danny Bresseleers Danny Bresseleers
General Manager General Manager
Keizersgracht 424 Posthoflei 3, bus 1
Postbus 17326 1001 JH Amsterdam 2600 Antwerpen
Nederland België
www.vwd.eu www.vwd.eu
Tel: +31 20 710 17 01 Tel: +32 (0) 3 4000 702
E-mail: dbresseleers@vwd.com E-mail: dbresseleers@vwd.com

Profiel vwd group:

vwd group is een toonaangevende leverancier van workflow oplossingen voor de Europese financiële markten. De groep concentreert zich op het leveren van superieure oplossingen rond het beleggingsproces voor money managers, wealth managers, adviseurs, media, professionele en particuliere beleggers. Met haar content, software oplossingen, business process outsourcing diensten en multi-media distributiesystemen helpt vwd group haar klanten om tot een betere geïnformeerde besluitvorming te komen, transparantie te vergroten en de winstgevendheid te verhogen. De business van vwd wordt gedreven door innovatie, flexibiliteit, klantgerichtheid en sterke betrokkenheid bij de lokale behoeften. Al meer dan 60 jaar helpt vwd group haar klanten om succesvoller te zijn en een betere service aan hun klanten te bieden. De bekendste merken van de groep zijn: finanztreff.de, vwd fonds service, vwd market manager, vwd portfolio manager, vwd PortfolioNet, TradeLink and Tai-Pan. Met circa 430 medewerkers in 15 vestigingen en 5 landen is vwd een beursgenoteerde organisatie, genoteerd aan de Frankfurt Stock Exchange.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht