Ingezonden persbericht


Mobstar Legends nu beschikbaar op Netlog

30 maart 2010, Wormerveer: UnitedGames presenteert met gepaste trots Mobstar Legends, de eerste social mafia game op Netlog, een wereldwijd sociaal netwerk. Gebruikers op Netlog kunnen een criminele wereld binnen gaan en hun eigen karakter aanmaken en ontwikkelen in deze sociale multiplayer online game.

UnitedGames is toonaangevend ontwikkelaar van SMOG (social multiplayer online games) binnen Europa. Nu brengt het bedrijf hun expertise met Mobstar Legends naar het wereldwijde sociale netwerk Netlog. Netlog gebruikers kunnen een karakter aanmaken en het criminele circuit ontdekken in de game. Koop de beste wapens, steel de snelste auto's, zorg voor de juiste vrienden, organiseer misdaden en versla je rivalen. Ze kunnen verschillende steden en landen verkennen waar ze respect verdienen van andere gangsters. Wanneer spelers meer ervaring opdoen en een hoger level bereiken komen er meer en meer dingen om te doen voor ze beschikbaar.

Mobstar Legends moedigt spelers ook aan om nieuwe vrienden te ontmoeten en social gaming te ervaren zoals het bedoeld is. Criminele activiteiten uitoefenen en samenwerken met andere spelers in een veilige virtuele omgeving is iets wat een groot en breed publiek aanspreekt.

"Mobstar Legends neemt wat spelers verwachten van een social game, mixt dit met het criminele genre en voegt nieuwe mogelijkheden toe die een succesvolle combinatie geven voor het Netlog publiek," aldus Marijn Harinck, CEO, UnitedGames. "De integratie in Netlog geeft zowel ons als de gebruikers veel sociale mogelijkheden en zorgt ervoor dat we een enorm aantal potentiële spelers hebben. Mobstar Legends zal een nieuw standaard neerzetten voor sociale games op Netlog."

Lorenz Bogaert, CEO, Netlog: "Netlog is opgetogen om Mobstar Legends te kunnen toevoegen als eerste sociale mafia game binnen onze community van 60 miljoen gebruikers. Sinds onze succesvolle launch van het gaming verticaal op Netlog afgelopen juni, is de vraag voor meer social games enorm gestegen." Zelf een Mobstar Legend worden? Kom kijken of je hier geschikt voor bent op www.mobstarlegends.com.

Over UnitedGames
UnitedGames is toonaangevend ontwikkelaar en uitgever van Social Multiplayer Online Games. Haar hoofdkwartier bevindt zich in Nederland en het bedrijf opereert in 20 landen. Het portfolio bevat onder andere de grootste zeilcommunity en de grootste online MMO game ter wereld. Meer dan 100 miljoen spelers vermaken zichzelf in de gametitels van UnitedGames. Alle games zijn speelbaar via het web en mobiel. In 2010 zal UnitedGames 5 nieuwe titels op verschillende platformen zoals internet, een aantal social networks en verschillende mobiele platformen uitgeven. UnitedGames heeft ook verschillende premium titels in licentie zoals Runes of Magic en Stardoll. UnitedGames is opgericht in oktober 2007 en is onderdeel van de bwin groep sinds september 2009. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.unitedgames.com.