2,5 miljoen euro subsidie voor media-oproep

30/03/2010 14:16

Vlaamse Overheid

De motoren van de Vlaamse economie zijn de huidige en toekomstige ondernemers. Vlaanderen heeft nood aan meer en sterkere ondernemers. De Vlaamse overheid wil projecten steunen die een belangrijke bijdrage leveren om ondernemerschap te promoten. Dit kan door sensibilisering van het grote publiek via de media.

Daarom maakt de Vlaamse overheid 2,5 miljoen euro vrij voor projecten van de Vlaamse mediasector - productiehuizen en televisiezenders - die de ondernemerscultuur promoten en bijdragen tot de positieve beeldvorming rond ondernemerschap. Het moet gaan om audiovisuele creaties met een crossmediaal karakter waarbij de verschillende kanalen de boodschap versterken, gericht op een zo groot mogelijk publiek. Het kan bijvoorbeeld gaan om animatiefilms, fictie, documentaires of TV-drama's. Meer informatie over de modaliteiten om met uw project in aanmerking te komen vindt u op onze website.

Elke onafhankelijke producent die een samenwerkingovereenkomst afsluit met een Vlaamse omroep, kan een project indienen. Het gebruik van het aanvraagformulier, beschikbaar via www.vlaanderen.be/ondernemen , rubriek 'oproep ondernemerschap', is verplicht!

Projectvoorstellen kunt u indienen tot en met 31 augustus 2010 om 12 uur. U kunt tot 50% van uw aanvaarde projectkosten terugbetaald krijgen. De voorkeur gaat uit naar voldoende grote projecten.

Doe mee aan de oproep en draag bij tot de realisatie van 'de open ondernemer' van Vlaanderen in actie. De 'open ondernemer is één van de doorbraken die een grote stap voorwaarts betekenen voor Vlaanderen naar de realisatie van de doelstelling van het Pact 2020. Een cultuur en een klimaat om te ondernemen zijn hierbij belangrijke aspecten. Meer informatie hierover op www.vlaandereninactie.be .

Bijkomende informatie over de oproep media vindt u op www.vlaanderen.be/ondernemen , rubriek 'oproep ondernemerschap' .

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel