Gemeente Veenendaal


Werkzaamheden Bilderdijkstraat

Dinsdag 30 maart start aannemingsbedrijf van Hattum-Infra met de aanleg van een plateau op kruising Bilderdijkstraat, P.H.van Rijnstraat, Keucheniusstraat en een drempel op de Bilderdijkstraat ter hoogte van huisnummer 12. In deze brief informeer ik u over de werkzaamheden, de planning en de gevolgen van de werkzaamheden voor u als bewoner.

Â

Werkzaamheden en planning

Voor de aanleg van deze snelheid remmende maatregelen verricht de aannemer op hoofdlijnen de volgende werkzaamheden:


* Voorbereidende werkzaamheden (week 12)


* Aanbrengen plateau op kruising
Bilderdijkstraat/P.H.van Rijnstraat/Keucheniusstraat en drempel Bilderdijkstraat voor huisnummer 12 ( Week 13 en 14)

De afronding van de werkzaamheden voorzien wij in week 15. Deze planning kan wijzigen door onvoorziene factoren, zoals de weersomstandigheden.

Â

Verkeersmaatregelen

Om de werkzaamheden voor u als bewoners, medewerkers van de aannemer en de gemeente op veilige wijze plaats te laten vinden, treffen wij de volgende verkeersmaatregelen:


* Plaatsen van verkeersmaatregelen


* Verzorgen van een omleidings route

Â

Overlast

Helaas is enige overlast voor de bewoners als gevolg van de werkzaamheden onontkoombaar. Wij stellen alles in het werk om deze overlast zo beperkt mogelijk te laten zijn en zo kort mogelijk te laten duren.

Â

Informatie

Heeft u vragen, opmerkingen en/of suggesties? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen met onze toezichthouder, de heer J. Holstege. Hij is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0318-538781 en via e-mail op jaap.holstege@veenendaal.nl.