Technische Universiteit Delft

Studium Generale: Concert

door M&C

Sex, drugs and classical music

31 maart 2010 | 20:15 uur
plaats: DOK, Vesteplein 100, Delft

door Maartje en Kine

Ierse folk, gypsy, opzwepende klezmermuziek, melancholieke Franse chansons, Argentijnse tango, filmmuziek, klassieke muziek, cabareteske liedjes en verhalen... op viool en accordeon! Met een onstuitbare liefde voor muziek en hun instrumenten spelen en zingen Maartje en Kine moeiteloos de meest uiteenlopende muziekstijlen. "Sex, Drugs & Classical Music" is een bruisend programma met humoristische liedjes en virtuoze passages. Een avond vol herkenning, humor en klassieke muziek zoals u het nog nooit heeft gehoord!"

Maartje de Boer studeert voor docent muziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met als hoofdinstrument accordeon. Ze heeft les gehad van Irena Filippova en studeert nu bij Hans van der Maas. Daarnaast verdiept ze zich in djembé, kazoo en mondharmonica.

Kine Handlykken komt oorspronkelijk uit Noorwegen waar ze klassieke viool heeft gestudeerd aan het conservatorium van Trondheim. Ze was daar vaste violiste bij de Trondheim Soloists, een orkest dat twee maal genomineerd is voor een Grammy Award. Nu heeft ze zich gestort op het ontwerpen van elektrische neushaartrimmers en studeert Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft

Toegang gratis

Meer informatie: www.sg.tudelft.nl