Gemeente Veenendaal


Publieksbalie Burger Service Loket tijdelijk langer open

Van 6 april tot en met 29 juni 2010 is het âBurger Service Loketâ (voorheen Burgerzaken) van het gemeentehuis in Veenendaal op de dinsdag tijdelijk langer open. Inwoners kunnen in deze periode op dinsdag van 8.30 uur tot 20.00 uur terecht voor alle burgerzaken. Na 29 juni gelden weer de oorspronkelijke openingstijden op dinsdag: van 8.30 uur tot 13.00 uur. Dit is een proef om te kijken of de gemeente op deze manier de inwoners nóg beter van dienst kan zijn. Ook is de gemeente tijdens deze proef telefonisch langer te bereiken op de dinsdag (tot 20.00 uur) op het algemene nummer (0318) 538 538.

Â

Wat vindt u hier van?

Wethouder Van den Bos wil met deze proef bekijken wat u als inwoner van deze verruimde openingstijden vindt. âAls inwoners de proef als succesvol ervaren, overwegen wij als college om de openingstijden structureel te verruimen. Uw mening is hierbij dus van belangâ, aldus Van den Bos. Daarom houdt de gemeente een enquête onder de inwoners van de gemeente in deze proefperiode.

Â

Behoefte inwoners

De enquête gaat in op de behoefte van de inwoners als het gaat om de openingstijden van de publieksbalie. De resultaten van de enquête neemt het college van burgemeester en wethouders mee in zijn overweging om de openingstijden structureel te verruimen. Dus laat uw mening horen over de openingstijden van de publieksbalies!

Â

Â