Ingezonden persbericht

'Master Your Data'-video van Synology laat zien hoe je je data de baas kunt blijven

Nieuwe webvideo van Synology helpt gebruikers orde te scheppen in de digitale chaos

Taipei, Taiwan, 7 april 2010 - Synology presenteert een nieuwe webvideo, getiteld 'Blijf je data de baas' ('Master Your Data'), waarin wordt gedemonstreerd hoe je met een DiskStation de digitale chaos volledig de baas kunt zijn. Of je nu op een groot kantoor bestanden deelt met anderen of thuis je enorme foto- en muziekverzamelingen probeert bij te houden, in deze nieuwe webvideo van Synology zie je hoe je al deze data gemakkelijk en betaalbaar de baas kunt blijven. De video is te vinden op www.synology.com/masteryourdata.

In het digitale tijdperk waarin we nu leven, hebben we te maken met een wildgroei aan digitale bestanden. Iedereen zoekt naar goede manieren om bestanden op te slaan, te beveiligen en met anderen te delen. Met een NAS-server kun je niet alleen je bestanden opslaan en via het lokale netwerk delen, ze helpen je ook optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van digitale bestanden, dankzij vele functies. Je kunt zo verschillende pc-servers vervangen door één, gemakkelijk te gebruiken en betaalbaar apparaat. Synology DiskStations, met de bekroonde Synology DiskStation Manager 2.3 systeemsoftware, zijn uitgebreide NAS-servers die de plaats in kunnen nemen van vele verschillende apparaten en pc's, thuis of op kantoor.

Wie ook anderen wil helpen om hun data de baas te worden, kan de code voor de 'Master Your Data'-video op de eigen website zetten. Wie dat doet, krijgt als beloning een exclusief miniatuurmodel van een DiskStation. Instructies hiervoor zijn te vinden op www.synology.com/masteryourdata.

Over Synology
Synology, opgericht in 2000, is een jonge en energieke onderneming, gespecialiseerd in het ontwikkelen van krachtige, betrouwbare, veelzijdige en milieuvriendelijke Network Attached Storage (NAS) -producten. Synology ziet het als zijn missie om gebruiksvriendelijke oplossingen en solide klantenservice te bieden die voorzien in de behoeften van bedrijven, thuiskantoren, individuele gebruikers en gezinnen. Voor meer informatie: www.synology.nl