Dienstenbond CNV

Nieuws

6 april 2010

Leden stemmen unaniem in met principe akkoord voor de eerste cao RBS Nederland

De kogel is door de kerk, de nieuwe cao voor RBS is een feit!

Leden tevreden
Na een heel lang onderhandelingstraject, uitmondend in een intense tweedaagse sessie is het eerste cao principe-akkoord eind februari jl. bij RBS bereikt. De leden van CNV Dienstenbond hebben tot eind maart 2010 de tijd gehad om zich te beraden. Nu hebben zij zich uitgesproken en de uitslag is positief. We hebben alleen maar voor stemmen ontvangen, dus de cao is aangenomen.

Akkoord
Ook het stemresultaat bij de andere vakbonden is in overgrote meerderheid positief.
Wij hebben dit inmiddels aan het management meegedeeld zodat het contract kan worden opgemaakt en ondertekend. We hopen dat spoedig de tekst van complete nieuwe RBS CAO zal verschijnen.

OR verkiezingen
Binnenkort staan er ook OR verkiezingen bij RBS op het programma. Namens het CNV heeft Nol Westermann zich kandidaat gesteld. Een goede reden om te gaan stemmen dus! U ontvang hierover binnenkort nog meer informatie.

Vragen
Als u nog vragen of opmerkingen heeft dan horen we dat natuurlijk ook graag en kunt u altijd contact opnemen met uw bestuurder Sandra Hendriks. U kunt haar bereiken via s.hendriks@remove-this.cnvdibo.nl of via 023-5670685.

Nog even dit, u bent wel lid maar uw collega misschien nog niet. Zeker met de cao onderhandelingen voor de deur kan de vakbond veel voor u en uw collega's betekenen. Maak uw collega's dus ook lid, want samen staan we echt sterker!

Info's ook per email ontvangen?
Ja, dat kan en dat is snel en handig. Mail uw emailadres aan s.hendriks@remove-this.cnvdibo.nl en het wordt geregeld.

Haalt uw bedrijf het beste uit u en uw collega's? Doe mee aan ons onderzoek naar het werkklimaat in uw bedrijf !
Graag nodigt CNV Dienstenbond u uit deel te nemen aan een eenvoudige enquête over een belangrijk onderwerp: Hoe ervaart u uw werkklimaat? Daarbij gaat het bijvoorbeeld om de samenwerking met uw collega's en hoe serieus er in het bedrijf waar u werkt naar uw ideeën wordt geluisterd. Meer informatie en meedoen aan het onderzoek: www.cnvdienstenbond.nl/sociale-innovatie