Royal Boskalis Westminster N.V.

Published: 08:00 CEST 07-04-2010 /HUGIN /Source: Koninklijke Boskalis Westminster N.V. /AEX: BOKA /ISIN: NL0000852580

Beëindiging beursnotering Smit aangevraagd

Papendrecht, Rotterdam,

7 april 2010

Verwezen wordt naar de persberichten van Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) van 27 maart, 29 maart 2010 en 1 april 2010, waarbij werd aangekondigd dat Boskalis Holding B.V., een volledige dochtermaatschappij van Boskalis (de Bieder) het openbaar bod in contanten (het Bod) op alle uitstaande en geplaatste aandelen (de Aandelen) in Smit Internationale N.V. (Smit) gestand doet. In een update heeft Boskalis aangekondigd dat inmiddels meer dan 95% van de Aandelen is aangemeld.

Beëindiging notering

Als gevolg van de verkrijging van meer dan 95% van de Aandelen door de Bieder maken Boskalis en Smit gezamenlijk aan de houders van Aandelen bekend dat de notering en verhandeling van Aandelen op NYSE Euronext Amsterdam (Euronext) zal worden beëindigd.

In overleg met Euronext is besloten dat de Aandelen voor het laatst verhandeld kunnen worden op dinsdag 4 mei 2010. Dit betekent dat beëindiging van de notering van de Aandelen zal worden geëffectueerd op 5 mei 2010.

Na-aanmeldingstermijn

Aandeelhouders die hun Aandelen nog niet hebben aangemeld onder het Bod hebben de mogelijkheid om hun Aandelen alsnog aan te melden gedurende de na-aanmeldingstermijn, die is begonnen op 30 maart 2010 en eindigt om 18.00 uur, Amsterdamse tijd, op 13 april 2010 (de Na-Aanmeldingstermijn). Aandeelhouders kunnen hun Aandelen aanmelden onder de voorwaarden en conform de bepalingen en beperkingen beschreven in het Biedingsbericht.

Verdere informatie

De informatie in dit persbericht is niet compleet en voor verdere informatie wordt verwezen naar het Biedingsbericht. Het Biedingsbericht bevat informatie over het Bod en is verkrijgbaar gesteld in de Engelse taal met een samenvatting in de Nederlandse taal. Aandeelhouders worden geadviseerd het Biedingsbericht zorgvuldig te bestuderen en zo nodig onafhankelijk advies in te winnen teneinde een afgewogen oordeel te kunnen vormen over de inhoud van het Biedingsbericht en het Bod.

Kopieën van het Biedingsbericht zijn zonder betaling verkrijgbaar ten kantore van de Bieder, Smit en Rabo Securities (het Omwissel- en Betaalkantoor) en kunnen worden verkregen door contact op te nemen met Boskalis, Smit of het Omwissel- en Betaalkantoor op onderstaande adressen: