SharePointDesigners wordt exclusieve Metalogix partner voor België

07/04/2010 08:42

VORTALITIES

Metalogix, een groot Canadees softwarehuis, is volop bezig met de uitbreiding van zijn activiteiten. Zij zoeken in heel wat landen naar dé SharePoint partner bij uitstek. Voor België kiezen zij voor SharePointDesigners, gespecialiseerd in het opzetten en uitbouwen van intra- en extranetoplossingen op basis van Microsoft SharePoint technologie.

SharePointDesigners zal hun bekroonde migratietechnologie gebruiken bij zijn projecten en verdelen op de Belgische markt. Dit maakt dat we onze klanten en resellers eveneens kunnen ondersteunen in hun groei zodat de migraties op professionele manier kunnen gebeuren én tegen de voordeligste prijs op de markt.

Dankzij deze samenwerking verwachten wij een groeipotentieel van 30% op onze reeds bestaande business.

SharePointDesigners is een divisie van Vortalities. Het bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in verscheidene internet technologieën zoals ondermeer online winkels, online marketing activiteiten en meer. Vortalities is Microsoft partner voor oa SharePoint en Business Productivity Online Suite, een Microsoft technologie die het (online) samenwerken tussen collega's vergemakkelijkt tegen de meest voordelige prijs op de markt.

Metalogix legt zich toe op SharePoint migratie, management en archivatie. Zij bestaan bijna 10 jaar en ondersteunen wereldwijd 2000 klanten verspreid over 7 vestigingen in onder meer Vancouver en Halifax maar ook in de Verenigde Staten (Boston en Dallas), het Verenigd Koninkrijk (London), Slovakije (Bratislava) en Zwitserland (Schaffhausen).

Contact:

Lindsey Van Asbroeck

Lindsey.vanasbroeck@vortalities.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel