Ingezonden persbericht


Utrecht, 7 april 2010

Hippe en moderne woonideeën:
Wonen is een werkwoord
Bijzonder origineel en eigenwijs vormgegeven!

Wonen is een werkwoord
Yvonne Bakker
John Drummer
Hanneke de Jager
Papieren band, 144 pagina's
ISBN 978 90 215 4682 7
Prijs: ¤ 22,50
Zojuist verschenen

Wonen is iets heel persoonlijks. Of je nu van klassiek, modern of retro houdt of een heel eigen stijl hebt ontwikkeld, met de inrichting van je huis kun je laten zien wie je bent. Voor iedereen met lef is er nu Wonen is een werkwoord: met zijn hippe, eigenwijze en originele vormgeving hét woonboek van 2010!

Wie Wonen is een werkwoord in handen krijgt ziet het meteen: dit boek is compleet anders dan andere woonboeken. Het is een fantastische combinatie van illustraties en fotografie, samengebracht rond het thema persoonlijk wonen.

Iedereen die graag met zijn interieur bezig is kan met een beetje durf, weinig middelen en de ideeën uit Wonen is een werkwoord een heel eigen sfeer creëren. Aan de hand van talloze originele binnenkijkers biedt het boek ideeën in verschillende stijlen voor het hele huis.

Wonen is een werkwoord is door de unieke vormgeving een onmisbaar juweeltje voor iedere woonliefhebber. Het boek bevat bovendien een adressenlijst met de leukste woonwinkels en rommelmarkten in eigen land. Wonen is een werkwoord is een heerlijk trendy bladerboek, een handboek voor eigenwijs wonen ... en een prachtig cadeau!

De auteurs:

Yvonne Bakker werkt als styliste veel voor tijdschriften en maakt producties op het gebied van onder andere wonen en lifestyle. John Drummer is fotograaf. De woonproducties die hij met Yvonne Bakker maakt, worden regelmatig gepubliceerd in VT-Wonen, Eigen Huis en Interieur, Elle Wonen en Ariadne@home. Hanneke de Jager maakt als kunstenaar linosneden, collages en illustraties voor kinderboeken en tijdschriften.