Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

100e verjaardag mevrouw Kuivenhoven

Mevrouw Kuivenhoven vierde op 31 maart 2010 haar 100e verjaardag. Voor deze gelegenheid kwam de voorzitter van de deelgemeente Gerard Schuiling graag op bezoek om haar te feliciteren.

Mevrouw Kuivenhoven zat in het middelpunt van belangstelling te stralen op haar speciaal met bloemen versierde stoel. Mevrouw Kuivenhoven komt uit een gezin van negen kinderen, waarvan zij het derde kind is. Zelf heeft ze vier kinderen, waarvan twee zoons nog in leven zijn. Er waren volop belangstellenden uit Rubroek zelf aanwezig en uiteraard haar kinderen en (achter)kleinkinderen.

Ze is een trouwe inwoner van Crooswijk, want alleen tijdens de oorlog woonde ze even op Rotterdam Zuid. Nu woont ze met veel plezier in het Verzorgingstehuis Rubroek in Crooswijk, waar ze nog wel aan het wennen is na haar recente verhuizing vanuit de serviceflat naar het zorgcentrum. Mevrouw Kuivenhoven is heel fit; ze sjoelt, kaart en heeft tot een aantal jaren geleden fanatiek gehaakt in zeer ingewikkelde patronen en gehandwerkt. Nu laten haar ogen het handwerken niet meer toe, helaas. Het was een heel leuke middag voor haar.