Nieuwe service `bedanken zonder zorgen' helpt bedrijven in crisistijd


NIJMEGEN, 20100407 -- Incontro, wijnkopers van Italiaanse wijnen, heeft een nieuwe service `bedanken zonder zorgen'. Het biedt bedrijven de gelegenheid om klanten op een persoonlijke manier te bedanken zonder dat het hen al te veel tijd kost. Incontro neemt werk uit handen op een zeer servicegerichte en professionele manier.

Bedanken zonder zorgen
Het werkt eenvoudig. Bedrijven bellen of sturen een e-mail met hun wensen, Incontro zorgt voor de rest: het wijngeschenk, de verpakking, de bezorging. Er is keuze uit verschillende verpakkingen, van eenvoudig tot zeer luxe. Met of zonder het logo van de betreffende organisatie. Een bedankje wordt nog persoonlijker met een boodschap op eigen briefpapier.

Klantenbinding in tijden van crisis
Netwerken en klantenbinding. Zeer belangrijk, zeker in deze tijd. De opdrachten stromen immers niet automatisch binnen. Maar hoe geef je nieuwe klanten de aandacht die zij verdienen? En hoe onderhoud je bestaande klanten? Het antwoord: toon waardering en bedank relaties.

`Relatiemarketing en loyaliteit is al jaren ons werkterrein,'zegt Piet Klein van Incontro, `Wij zijn gespecialiseerd in relatiegeschenken op basis van Italiaanse kwaliteitswijnen. Nederlandse bedrijven steken veel tijd in netwerken, maar richten zich hoofdzakelijk op de kennismaking. Als het contact leidt tot resultaat in de vorm van een order of een aanbeveling, dan vergeet men vaak te bedanken. Een gemiste kans! Zakenrelaties zijn belangrijker dan ooit. Wij helpen onze klanten hun relaties te versterken'.

Over Incontro
Incontro is Italiaans voor `ontmoeting' en dat staat voor de talrijke ontmoetingen met producenten en wijnliefhebbers. Sinds 1991 bestaat de import bij voorkeur uit wijnen van inheemse Italiaanse druivenrassen en kleinere producenten. Het assortiment telt meer dan 80 wijnen. Ook heeft Incontro geschenken gerelateerd aan wijn, voor in de keuken en boeken. Incontro is gevestigd in Nijmegen, maar bezorgt in het hele land.

Incontro