Royal Boskalis Westminster N.V.

Published: 16:34 CEST 07-04-2010 /HUGIN /Source: Koninklijke Boskalis Westminster N.V. /AEX: BOKA /ISIN: NL0000852580 Boskalis publiceert Jaarverslag en Corporate Social Responsibility Verslag

Papendrecht, 7 april 2010

Boskalis publiceert vandaag de online versie van het Jaarverslag 2009 alsmede het Corporate Social Responsibility (CSR) Verslag 2009. De verslagen zijn zowel in het Nederlands als Engels uitgebracht en kunnen worden gelezen en gedownload vanaf de Boskalis website.

Het is voor het eerst dat Boskalis een CSR Verslag uitgeeft waarin verantwoording wordt afgelegd over de duurzaamheid van haar prestaties over het afgelopen jaar. Het CSR verslag is opgesteld volgens de Global Reporting Initiative en is door een externe accountant geverifieerd.

Medio april zal zowel het Verkorte Jaarverslag alsmede het CSR Verslag in gedrukte vorm beschikbaar worden gesteld.

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. is een toonaangevende internationale dienstverlener op het gebied van baggeren, maritieme infrastructuur en maritieme diensten. Wij leveren wereldwijd creatieve en innovatieve totaaloplossingen voor infrastructurele uitdagingen in maritieme gebieden, kuststreken en rivierdelta's met ondermeer de aanleg en onderhoud van havens en vaarwegen, creatie van land in water en bescherming van kusten en oevers. Met belangrijke thuismarktposities in Europa en daarbuiten richt de onderneming zich op alle in de bagger en maritieme infrastructuur sector voorkomende diensten. Daarnaast heeft Boskalis posities in strategische partnerships in het Midden-Oosten (Archirodon) en in offshore dienstverlening (Lamnalco). Boskalis heeft de beschikking over een veelzijdige vloot van meer dan 300 units en is actief in circa 50 landen, verspreid over vijf continenten. Boskalis heeft inclusief haar aandeel in partnerships circa 10.000 medewerkers in dienst. In 2010 viert Boskalis haar 100-jarig bestaan.