Ingezonden persbericht


Persbericht

Luxe en wellness, een rijk schuimend bad met het vernieuwde Kneipp Badschuim

Een rijk schuimend bad geeft een luxe gevoel. Badschuim is daarom misschien ook wel het meest populaire badproduct voor jong en oud. De Badschuimen van Kneipp zijn extra bijzonder. Ze bieden naast weldadig veel schuim, ook de intense geurbeleving en verzorging van natuurlijke oliën. Dus niet alleen luxe, maar ook wellness!

Deze maand verrast Kneipp alle badschuimfans met een vernieuwd gerestyled badschuimassortiment! Er zijn vijf verschillende varianten verkrijgbaar. Elke variant heeft zijn eigen bijzondere geur en werking:
* Amandelbloesem: voor een zachte en soepele huid.
* Mint-Eucalyptus: verfrist lichaam en geest geeft verlichting op de luchtwegen.
* Lavendel: voor een moment van pure ontspanning.
* Ylang-Ylang: verleidelijk en exotisch en zinnenprikkelend.
* Wilde Roos Lavendel: voor harmonie en balans na een drukke dag. De adviesprijs van deze badschuimen is ¤ 8,99 (400 ml.) Ze zijn vanaf april 2010 verkrijgbaar bij diverse drogisten.

Luxe schuim, intense geur en lekker ontspannen
Kneipp Badschuim bevat pure aromatische oliën van bloemen en planten die je stemming positief beïnvloeden én natuurlijk huidvettende oliën die de huid verzorgen. Luxe schuim, intense geur en lekker ontspannen... Kneipp Badschuim is dus goed voor driedubbel badplezier! De formules zijn dermatologisch getest en zijn vrij van zeep, minerale en siliconenoliën, kleurstoffen en conserveringsmiddelen en niet getest op dieren.

Wist je dat?

* Wist je dat het badwater langer warm blijft als er een laagje badschuim op ligt?
* Wist je dat je in bad nooit tegelijk een gezichts- en haarmasker moet opdoen? Je huid kan dan namelijk de warmte nergens meer afvoeren en hierdoor kun je oververhit raken en duizelig worden.