Jumbo supermarkten


8 april 2010

Jumbo wijst opnieuw cluster winkels in ombouwoperatie aan

Jumbo Supermarkten heeft vier nieuwe Super de Boer winkels aangewezen die binnenkort worden omgebouwd tot Jumbo vestigingen. Het gaat om de winkels in Veghel (Bunders), Eindhoven (Geldropseweg), Nijverdal en Lochem. In totaal zijn nu acht van de circa 175 winkels omgebouwd. De grootscheepse ombouwoperatie van de Super de Boer winkels die Jumbo Supermarkten vorig jaar heeft gekocht, loopt daarmee nog steeds op rolletjes.

Alle winkels die onder handen worden genomen gaan tweeënhalve week voor de opening dicht. Zo kunnen de vestiging en de medewerkers `helemaal Jumbo' worden gemaakt. De medewerkers van de winkels krijgen in die periode een opleiding van Jumbo, waaronder de 7 Dagelijkse Zekerhedentraining. Dit zijn de beloftes waarmee Jumbo de unieke formule garandeert: de laagste prijs, het grootste assortiment én de beste service.

Verder worden de winkels onder andere uitgebreid met een versplein waar de klant een enorme keuze heeft uit dagverse producten, zoals kaas, vleeswaren en brood. Ook het assortiment wordt fors uitgebreid. Alle medewerkers van de Super de Boer winkels gaan over naar Jumbo Supermarkten. De teams worden daarnaast nog uitgebreid met een aantal nieuwe medewerkers en mensen die van andere Jumbo winkels komen.

Openingen
De opening van de winkels in Veghel en Eindhoven staat gepland voor woensdag 2 juni. Een week later, op woensdag 9 juni, zijn Nijverdal en Lochem aan de beurt. Jumbo Supermarkten houdt bij alle openingen feestelijke acties om de klanten welkom te heten.

Jumbo Supermarkten
Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren zeer snel uitgebreid. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde supermarktketens van Nederland. Door de overname van Super de Boer zet Jumbo Supermarkten de snelle groei van de afgelopen jaren in versneld tempo door.