Gemeente Zevenaar


09-04-2010: Lokaal Zorg Netwerk Zevenaar van start

Op donderdag 8 april zijn de samenwerkingsovereenkomst en het privacyreglement van het Lokale Zorg Netwerk (LZN) Zevenaar ondertekend door de deelnemende organisaties. Dit is de officiële (door)start van dit lokale Zorg Netwerk in Zevenaar.

Van Parapluteam naar LZN Zevenaar
In Zevenaar is vanaf 2001 een Parapluteam. Een overleg waarin verschillende organisaties elkaar informeren over multiprobleem cliënten. Door het delen van de informatie kunnen deze mensen beter geholpen worden.
Met de ondertekening van de overeenkomst en het privacyreglement wordt het Parapluteam overleg nu doorontwikkeld tot Lokaal Zorg Netwerk Zevenaar. Dat geeft de deelnemende organisaties mandaat en doorzettingsmacht om te handelen. Daarmee wordt de stap gezet van elkaar informeren naar handelen.

Deelnemers
Naast het Algemeen Maatschappelijk Werk, Baston Wonen, MEE Oost Gelderland, GGNet en Iriszorg participeren ook de politie, Brede Welzijns Instelling, Laris wonen, de Regionale Sociale Dienst, de huisartsen en de gemeente Zevenaar in het LZN Zevenaar. Het voorzitterschap van het LZN Zevenaar is in handen van Hulpverlening Gelderland Midden.

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met de Wijkcoördinatie gemeente Zevenaar, telefoon (0316) 595 539 of email m.geurts@zevenaar.nl

Â

Boven van links naar rechts; Peter Kalkman (Politie), Marlie Vennegoor (Brede Welzijns Instelling), Mascha Geurts (wijkcoördinatie Zevenaar), Rene Weurding (Baston Wonen).
Onder van links naar rechts Mieke Janssen (MEE), Erna Wolfs (STMG), Heddy Heddema (GGNet), Niko Wiendels (loco burgemeester).