Ingezonden persbericht

STIPA-Molenaar Racing GP

Sterke eerste sessie voor Randy Krummenacher (6e) tijdens seizoensstart in Qatar

Het STIPA-Molenaar Racing GP is sterk het seizoen gestart met de Zwitserse rijder Randy Krummenacher. Krummenacher pakte een keurige zesde positie tijdens de eerste Commercial Bank Grand Prix of Qatar van het 2010 seizoen. Quentin Jacquet moest nog veel wennen aan de motor en het voor hem nieuwe circuit en sloot de eerste vrije training af op een 25e positie.

Het STIPA-Molenaar Racing GP team heeft het winter seizoen niet still gezeten en liet de rijders veel testen. Vooral voor Randy Krummenacher heeft dit veel voordeel gegeven en wist zich keurig in de top van het 125cc veld te nestelen. Voor de Fransman Quentin Jacquet is dit het eerste volledige Grand Prix seizoen en veel van de circuits zijn nieuw voor hem. Jacquet probeert dan ook zoveel mogelijk ronden te rijden op de, voor hem nieuwe, Aprilia RSA machine.

Randy Krummenacher (6e, 2:08.979):

"Ik moest erg wennen aan de lichten. Het is natuurlijk het enige circuit waarin we in de avond rijden. Nadat ik een aantal ronden had gereden ging het steeds beter. Al snel wist ik de top 10 binnen te dringen en stond deze positie niet meer af. In de laatste minuten van de sessie had ik een goede ronde en klom ik van de 9e naar de 6e plek. De motor is prima en met nog een aantal kleine wijzigingen aan de vering denk ik dat we voor een plek op de eerste twee startrijen kunnen strijden."

Quentin Jacquet (25e, 2:18.141):

"Het is geweldig om hier in Qatar te zijn! Ik wist dat het lastig zou worden op een voor mij nieuwe type motor en vooral het nieuwe circuit te rijden. Daar komt nog bij dat ik nog nooit heb gereden in het donker en daaraan moet ik echt wennen. Het resultaat is niet goed maar ik leer nog veel. Het moet stukje bij beetje sneller gaan de rest van het weekend. Morgen zal ik zeker een stap voorwaarts maken."

STIPA-MOLENAAR RACING GP
w: http://www.molenaarracing.com/
e: info@molenaarracing.com

http://www.molenaarracing.com/nieuwsbrief/public/archive.php