Provincie Overijssel



Provincie organiseert Ervaringsdag Infrawerken

13 april 2010

"Hoe blijft het werk bereikbaar voor regionale marktpartijen?" Dat is vraag die centraal staat tijdens de `Ervaringsdag Infrawerken' op 4 mei aanstaande. Wij, de provincie Overijssel, nodigen u graag uit voor deze dag, die plaatsvindt in Regardz Event Center Nieuwe Buitensociëteit, Stationsplein 1 in Zwolle. De dag is bedoeld voor aannemers, provincies, gemeenten en waterschappen.

Tijdens deze dag gaan wij het gesprek aan met regionale MKB-aannemers in de infrabouw over wederzijdse samenwerking en hoe deze vorm kan krijgen. Zaken als bestaande regelgeving, provinciaal aanbestedingsbeleid en duurzaamheid spelen hierin een belangrijke rol.

Programma:
9.30 uur Ontvangst met koffie.
10.00 uur Welkom.
10.10 uur Inleiding dagvoorzitter Pim van der Pol. 10.20 uur Interactieve sessie waarbij de aannemerij en de provincie beurtelings aan het woord komen.
12.00 uur Lunchpauze.
13.00 uur Themasessies. U kunt kiezen uit verschillende thema's: duurzaamheid; selectiecriteria voor markttoegang/schaalvergroting of schaalverkleining;
kansen van innovatieve aanbestedingen; levenscyclus infrastructuur Overijssel.
14.00 uur Plenaire terugkoppeling die uitmondt in een `Agenda voor de Toekomst'.
15.00 uur Einde programma.

Bent u geïnteresseerd en wilt u deze dag bijwonen? Meld u dan voor 30 april 2010 aan via een e-mail aan ap.krombos@overijssel.nl. Wilt u in uw mailtje aangeven met hoeveel personen u komt en voor welke themasessie u belangstelling heeft?