Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 13-04-2010

Oud Gastelnaar gearresteerd wegens diefstal bronzen beeld

ROOSENDAAL: De politie heeft dinsdagmorgen rond 04.00 uur een
31-jarige man uit Oud Gastel aangehouden. Surveillerende agenten zagen op een parkeerplaats aan de Argonweg een verdachte auto en
controleerden de bestuurder. Die maakte een zenuwachtige indruk en vertelde uit zichzelf dat hij een bronzen beeld in zijn bakwagen had liggen. Hij kon geen goede verklaring over de herkomst van het beeld geven, zodat de agenten hem arresteerden wegens diefstal. Ook lag er inbrekerswerktuig in de auto. De Roosendaler is ingesloten op het bureau.

Politie waarschuwt senioren voor verdachte personen bij woning

BERGEN OP ZOOM: De politie waarschuwt vooral senioren om geen mensen in hun woning toe te laten, als ze dat niet vertrouwen. In het stadsdeel Bergse Plaat hebben twee jonge vrouwen zaterdagmiddag enkele bankpassen van een hoogbejaard echtpaar gestolen. Toen het echtpaar rond 17.00 uur thuiskwam, liepen de twee mee naar binnen en vertelden dat ze een onderzoek deden naar de leefomstandigheden van oudere mensen. Ze waren na enkele minuten ook weer weg. De bewoners waren totaal overdonderd en wisten pas wat hen was overkomen, toen het tweetal was vertrokken. De wijkagent is bezig met een onderzoek naar deze brutale diefstal.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 13-04-2010 16:09 | © Regio Midden en West Brabant |