Energiemonitor Marvin geïntroduceerd op de BouwRAI


BREDA, 20100315 -- Op 13 april wordt Marvin geïntroduceerd op de BouwRAI 2010. Marvin is door KiesGroenLicht ontwikkeld als de energiemonitor voor iedere woning of bedrijf. Marvin staat voor energie, comfort en veiligheid.

Marvin is ontwikkeld om op een duidelijke manier het energieverbruik inzichtelijk te maken en te helpen energiebesparingen te realiseren. Marvin geeft inzicht in het energieverbruik, de eigen opwek, kosten, CO2-uitstoot én vergelijkt bovendien het verbruik met vorige perioden.

Met een beter inzicht op uw verbruikspatroon en de energiekosten bent u zich meer bewust, wat leidt tot een vermindering van het verbruik.

Maar Marvin kan meer. Marvin bevat veiligheidsfuncties zoals camera's, inbraakdetectie met SMS meldingen en intercom op afstand. Via Marvin kunt u verlichting en andere elektrische apparaten op afstand aan- en uitschakelen, om zo verspilling te voorkomen.

Marvin is verbonden met het internet en geeft u op deze manier continu up-to-date informatie als het weerbericht, de buienradar en uw mailbox status.

Speciaal voor thuis kan Marvin nog meer: als klokthermostaat regelt hij de temperatuur door overzichtelijk te laten zien welke ruimte op welke temperatuur is ingesteld.

Leuk, zo'n compleet apparaat dat integraal naar uw energiestromen kijkt én de installatie aanstuurt!

Wilt u ook weten hoe Marvin in uw bedrijf past? Welke mogelijkheden Marvin nog meer biedt? Bezoek ons dan op de BouwRAI (Themaplein Integraal Bouwen, Hal 11 stand 416) of mail naar info@kiesmarvin.nl

KiesGroenLicht is een landelijk opererende organisatie met als doelstelling bestaande particuliere woningen energiezuiniger en duurzamer te maken. Het KiesGroenLicht concept bestaat uit 5 stappen waarin de besparingsdoelstelling van de woningeigenaar wordt gerealiseerd. In 5 stappen wordt exact in beeld gebracht wat de maximaal haalbare besparingen zijn, welke subsidies beschikbaar zijn, en verzorgt KiesGroenLicht de aanpassingen in de woning. In de laatste stap wordt de gerealiseerde besparing daadwerkelijk zichtbaar met Marvin! Meer informatie over Marvin is te vinden op www.kiesmarvin.nl