PromZ Event 2010, Dé vakbeurs voor relatie en actiemarketing


Kom op 13, 14 of 15 april naar de leukste zakelijke vakbeurs

UTRECHT, 20100406 -- PromZ Event, de grootste vakbeurs in de Benelux op het gebied van premiums, kerst (keuze)pakketten, incentives, loyalty concepten en relatiegeschenken, is 7.500 vierkante meter creatie, innovatie en inspiratie. Nieuw dit jaar is het Belevenissen Paviljoen met aanbieders van loyaltyconcepten, Incentives, bedrijfsuitjes, teambuilding- en relatiedagen voor individuele en groepsarrangementen.

Passende producten voor alle budgetten
Als professioneel inkoper is PromZ Event dé beurs waar u geweest moet zijn. Zeker nu, want de kans is groot dat u door de economische omstandigheden uw budget anders gaat verdelen of dat u wat minder budget te besteden hebt.

De leveranciers op PromZ Event hebben passende producten voor alle budget- en doelgroepvarianten. Ook de goedkopere producten, zonder concessie aan de kwaliteit en uitstraling, behoren tot de nieuwe assortimenten 2010.

Belevenissen Paviljoen
Wilt u meer dan tastbare producten om uw relatiebeheer invulling te geven? Kom dan ook naar het Belevenissen Paviljoen, nieuw op PromZ Event 2010. Hier vindt u tools voor face to face contact met uw relaties. Wat dacht u van een VIP ballonvaart, een dag karten of uw eigen golf tournooi?

Groen Paviljoen
Op PromZ Event 2010 is ook weer het Groen Paviljoen ingericht. Hier staan leveranciers die zijn gespecialiseerd in producten en diensten met een `groen' en/of maatschappelijk verantwoord karakter.

Bespaar ¤ 30,- entreekosten
Meld uw komst naar PromZ Event hier alvast aan. Met de print van de voorregistratie kunt u gratis de beurs bezoeken (en bespaart u ¤ 30,- entreekosten) en voorkomt u dat u bij de kassa moet wachten! PromZ Event vindt plaats op 13, 14 en 15 april in de Jaarbeurs Utrecht.

registreer nu: www.promzevent.nl/voorregistratie.php


Organisatie PromZ Event:
Het Portaal Uitgevers
Veerdijk 40-i 1531 MS Wormer
Postbus 125 1520 AC Wormerveer
Tel: 075-6475747
Fax: 075-6284914
Email: info@hetportaal.com





Ingezonden persbericht