Politie Twente

Politie Twente vraagt belangrijke vrouwelijke getuige zich te melden
Hengelo
Op zondag 21 februari jl. omstreeks 10.10 uur meldde zich bij het politiebureau in Hengelo aan de Willemstraat een 18-jarige vrouw in verwarde toestand. Omdat onduidelijk is wat er met de 18-jarige vrouw gebeurd is, vraagt de politie of mogelijk belangrijke getuigen zich willen melden.

De politie wil graag in contact komen met personen die op deze zondagmorgen 21 februari tussen 09.00 en 10.00 uur in de omgeving van het Streekziekenhuis (ZGT) aan de Geerdinksweg te Hengelo een jonge vrouw hebben zien lopen die opviel door haar gedrag. Mogelijk heeft zij bij woningen aangebeld, fietsers en voetgangers aangesproken of mogelijk zelfs geprobeerd automobilisten te laten stoppen. Hierbij zou zij herhaaldelijk "Help, help me police" hebben geroepen.

In het bijzonder wil de politie Twente graag in contact komen met de automobiliste die deze jonge vrouw deze zondagochtend een lift heeft gegeven naar het politiebureau aan de Willemstraat in Hengelo.

Tenslotte wil de politie Twente ook graag weten wie de bestuurder is van een zwarte BMW, of getuigen die deze zwarte BMW hebben zien rijden in de omgeving van het streekziekenhuis (ZGT) in Hengelo.

Heeft u informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn, neemt u dan contact op met politie Twente via het algemene telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

---- --