Gemeente Wieringen

Buro Opvoedingsvragen: nu ook in Wieringerwerf GGD

âSomsâ¦weet je het even niet. Praat er eens over met Buro Opvoedingsvragenâ

Â

Woensdag 14 april start Buro Opvoedingsvragen in Wieringerwerf. Door de start van dit spreekuur is in de Kop van Noord-Holland op vier locaties Buro Opvoedingsvragen actief waar ouders/verzorgers terecht kunnen met vragen en zorgen over het opvoeden en opgroeien van kinderen.

Buro Opvoedingsvragen is voor alle opvoeders met vragen en/of zorgen over de opvoeding van hun kinderen (0-18 jaar) en biedt de mogelijkheid voor een opvoedkundig advies. De pedagogisch adviseur kijkt samen met u welke oplossingen passen bij de opvoedingsvraag of het probleem. Soms is één gesprek genoeg. Het kan ook zijn dat meerdere gesprekken nodig zijn (maximaal 4). Als andere of meer hulp nodig blijkt wordt u geïnformeerd over de vervolgmogelijkheden. Buro Opvoedingsvragen is kosteloos en werkt met het programma Positief Opvoeden (Triple P). Kijk voor meer informatie op: www.positiefopvoeden.nl .

Â

Welke vragen?

â Wat ik ook doe, ze luisteren nietâ¦â

â Mijn kind speelt nietâ¦â

â Het gaat op school heel anders dan thuisâ¦â

â Mijn kind wordt gepest...â

â Altijd herrie aan tafelâ¦â

â Mijn puberdochter houdt zich niet aan de afsprakenâ¦âÂ

Â

Voor antwoorden en adviezen?

Buro Opvoedingsvragen

Dorsmolen 15

1771 PA Wieringerwerf

Â

Naast Wieringerwerf heeft Buro Opvoedingsvragen locaties in Schagen, Julianadorp en Den Helder. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met de GGD Hollands Noorden, sector Jeugdgezondheidszorg 088 - 01 00 555 (9.00 tot 12.00 uur)

Â