Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Verkiezingsweddenschappen op www.unibet.com: PvdA grootste partij Wedden op Wiegel als nieuwe premier

Malta, 14 april 2010 - Er kan vanaf nu gewed worden op het aanstaande premierschap van coryfee Hans Wiegel. Volgens de meest recente verkiezingsnoteringen op www.unibet.com is de kans 40 tegen 1.

Meer waarschijnlijk is de kandidatuur van Job Cohen. Hij is op basis van de noteringen dé grote favoriet (2,00:1) om Jan Peter Balkenende op te volgen. Gevolgd door de huidige minister-president zelf (2,75:1), Alexander Pechtold (5,00:1) en Geert Wilders (6,00:1). Opvallende namen waar ook op gegokt kan worden, zijn Prem Radhakishun en Ruud Lubbers. Wie 1 euro inzet op Prem als premier krijgt, als hij het ook echt wordt, er 200 euro voor terug.

De noteringen laten zien dat de PvdA de grootste partij wordt na de verkiezingen (1,80:1). Op de voet gevolgd door het CDA (2,00:1).

Met daar weer achter de VVD (6,00:1) en de PVV (6,50:1).

D'66 lijkt volgens de noteringen de flinke winst uit de peilingen een beetje te verliezen (75,00:1). In de aanloop naar de verkiezingen zal online wedkantoor Unibet nog meer verkiezingsweddenschappen aanbieden op www.unibet.com. Op 9 juni aanstaande wordt alles duidelijk.

De verkiezingsweddenschappen zijn te vinden op www.unibet.com > menu 'Financiën/Politiek' > Nederland.


Noot voor de redactie,